• Veganmannen

VEGANSK JULEFESTIVAL ER TILBAKE!

I desember kommer årets juleevent tilbake etter tre år borte. Dette er noe jeg har jobbet med en stund og jeg gleder meg masse til å dele nyheter fra festivalen med dere fremover.

Jeg ble vegetarianer da jeg var bare 12 år gammel av hensyn til dyr og noe av det vanskeligste jeg synes var når julen kom. Jeg dro på julemarkeder med familien og ble lei meg da jeg så dyreskinn, kjøtt og utstoppa dyr overalt.


Derfor startet jeg en julefestival som skulle være en motvekt til kjøttindustrien i julen og ha fokus på plantebasert julemat og kaker, etiske julegaver og rett og slett en god jul - for alle. Både dyr, mennesker og miljøet.


Festivalen har vokst seg større og større og etter et lite opphold er vi nå endelig tilbake.


Foto: Orhan Kuresevic

Dato:

Lørdag 14. og søndag 15. desember 2019, begge dager åpent fra 11.00-18.00.


Sted:

DogA, Hausmanns gate 16, 0182 Oslo (5-10 min å gå fra Oslo sentrum)


På årets festival vil det være kokkekurs og foredrag hver time gjennom begge dagene, mulighet til å kjøpe alle årets julegaver til de du er glad i og selvfølgelig mulighet til å spise seg god og mett på vegansk julemat og julegodis.


Vil du være med på årets festival så anbefaler jeg å sikre deg billett nå. Vi har begrenset med plasser i år og har allerede solgt mye billetter.


Kjøp billett her!0 visninger

FØLG MEG

  • YouTube - svarte sirkelen
  • Snapchat - svarte sirkelen

© 2019 - Thomas Olsen