• Veganmannen

PLANTFOODZ ER LANSERT

De siste månedene har jeg jobbet iherdig med et nytt firma, nå kan jeg endelig fortelle mer om hva som skal skje.

Jeg har jobbet som Veganmannen i 7 år nå i oktober. Det har vært utrolig gøy, men også veldig slitsomt å gjøre helt alene. Jeg har arrangert Vegansk Julefestival i flere år, tatt over Vegetarfestivalen i Halden, drevet reisebyrået Veganreiser, startet Norges første vegetarpodkast "Kongler og Gress" og holdt matkurs for flere tusen nordmenn.


Nå slår jeg meg sammen med Andre Skoog fra Plantemat og vi blir Plantfoodz!


Vi har jobbet sammen før og det fungerte veldig bra så det å slå oss sammen har vi stor tro på. Vi jobber begge hardt og ønsker å promotere plantemat og en vegansk livsstil som noe gøy, positivt og overkommelig for de fleste.


Plantfoodz kommer til å tilby matkurs over hele landet, arrangere etablerte og populære eventer som Vegansk Julefestival og Vegetarfestivalen i Halden i tillegg til rådgiving og promotering av veganske produkter og tjenester.


- Dette er veldig spennende. Vi er allerede i dialog med flere firmaer og har satt opp matkurs i både Oslo og Trondheim i oktober. Vi ønsker å være en ressurs for de som ønsker å spise mindre kjøtt og heller introdusere mer frukt og grønnsaker inn i hverdagen, sier Andre Skoog, daglig leder i Plantfoodz.


Les mer på www.plantfoodz.no og følg oss på Instagram og Facebook.

0 visninger

FØLG MEG

  • YouTube - svarte sirkelen
  • Snapchat - svarte sirkelen

© 2019 - Thomas Olsen