"Vi er svært fornøyde med å leie inn Veganmannen som kursholder på Oslo Vegetarfestival. Han holder kurs som er inspirerende og som appellerer til mange. Han blander humor og god mat på en engasjerende måte."

— Synne Hewitt, arrangør Oslo Vegetarfestival

KOKKEKURS

Jeg holder kokkekurs for privatpersoner, bedrifter, skoler, storkjøkken, barnehager og på festivaler og kan skreddersy akkurat det du ønsker.

SAMARBEID

Ta kontakt om du har forslag til samarbeid for å markedsføre ditt produkt. Jeg har mange fornøyde kunder jeg har jobbet med.

FOREDRAG

Jeg holder foredrag for bedrifter, festivaler og på eventer om forskjellige temaer relatert til veganisme, bærekraft, miljø, livsstil og dyrs rettigheter.

MEDIA

Jeg stiller opp i intervjuer og debatter om veganisme, både i tv, radio og aviser. Jeg har også vært med på flere tv-programmer som "Kakekrigen", "4 stjerners middag" og mer.

"Å samarbeide med Veganmannen om promotering av våre produkter fungerte veldig bra. Han var med på besøk på fabrikken, smakstestet produktene underveis og gav tilbakemeldinger og skrev fine innlegg på blogg og sosiale medier. Vi kan varmt anbefale å samarbeide med han."

— Thea Kjendlie, kommunikasjonsrådgiver Reitan Convenience

Kontakt meg

FØLG MEG

  • YouTube - svarte sirkelen
  • Snapchat - svarte sirkelen

© 2019 - Thomas Olsen